Ben jij een coach? Dan zoeken wij jou!

Ben jij een coach of psycholoog en wil je met jouw expertise ook mensen helpen in de zoektocht naar de beste versie van zichzelf?

Origins slaat een brug tussen deze mensen en hun behoefte om met iemand te kunnen praten. Zeker in tijden zoals deze, is de behoefte heel erg groot. Wil jij ook deelnemen aan ons platform? Neem dan contact met ons op om ons te laten weten dat je wilt deelnemen.

Origins Dare to Be

Oplossingen voor coaches

  • Bied jouw cliënten extra service met de Origins app.
  • Jouw naam en specialisatie op de verzamelpagina. 
  • Een eigen pagina. Bekijk hier een voorbeeld coach-pagina.
  • Een contactknop op je eigen pagina om in contact te komen met potentiële cliënten.
  • Betere vindbaarheid online.
  • Schrijf je blogs en/of artikelen over onderwerpen zoals persoonlijke ontwikkeling, de beste versie van jezelf worden, etc. Deze mag je naar ons toesturen en wij plaatsen deze onder jouw naam op de Origins website. Zo inspireren we samen nóg meer mensen!

De juiste match

We vinden het belangrijk dat mensen naar de juiste coach kunnen zoeken die bij hen past. Dat geldt ook visaaversa. Een goed coachingsgesprek werkt alleen als jullie bij elkaar passen. De stap zetten om online een coach te contacteren is best groots. Daarom biedt onze website de mogelijkheid voor jullie om elkaar vrijblijvend te leren kennen.

Vrijblijvende kennismaking

Iemand kan op de pagina van een coach op het contactformulier klikken en daar gegevens achterlaten en aangeven welke voorkeur ze hebben voor het vrijblijvende contactmoment. Dit kan via telefoon, chat of email. Na het eerste vrijblijvende contactmoment, laat Origins jullie los. Samen stemmen jullie af wat de afspraken zijn, zoals: doel van het gesprek, prijzen, betaling en eventuele andere afspraken. Origins staat hier volledig buiten.

Wat kost deelname op ons platform?

De Origins community is een nieuw initiatief, daarom is de aanmelding de komende periode geheel gratis.

Hoe werkt de aanmeldprocedure?

Stap 1 – Meld je aan.
Neem contact met ons op om te laten weten dat je wilt deelnemen. Je kunt ons bereiken via het contactformulier of stuur ons een whatsapp om rechtstreeks met ons te chatten.

Stap 2 – Je ontvangt van ons alle benodigde informatie.
Je ontvangt van ons uitgebreide informatie om de aanmelding in gang te zetten. Verder hoef je niets te doen! Origins doet het werk voor jou! Na ontvangst van de benodigde informatie, maken wij voor jou jouw persoonlijke pagina aan.

Stap 3 – Let’s get started!
Binnen 2 werkdagen sta jij op ons platform!

Aan de slag

Wil je ook graag deelnemen als coach op deze website? Registreer je dan via onderstaande button. Hier kun je alle stappen doorlopen en de benodigde informatie invullen, zodat wij een mooie en professionele profielpagina voor je gaan aanmaken.

Menu